Søg
0

Om os

XL-Centerbyg - Odense A/S er et byggecenter for dig, der gør-det-selv.

Hos os møder du medarbejdere, der har været i branchen i mange år og er fagfolk til den yderste spids af tommestokken.

Vi gør alt for at levere varen. Både når det gælder en udstrakt kundeservice og et stort udvalg til konkurrencedygtige priser.

Vi holder, hvad vi lover, og hos os er ingen opgave for lille. Vi kender ikke til dumme spørgsmål, men er klar til at kunne rådgive dig om alle dine projekter.

Du finder vores forretning på Gørtlervej 13 lige ved Rosengårdscentret og IKEA i Odense. Vi har masser af gratis P-pladser lige ved døren.

Velkommen i XL-Centerbyg - Odense A/S.

Historie

Historie

XL-Centerbyg - Odense A/S er et 100% dansk ejet byggemarked. Virksomheden blev grundlagt i 1961 som trælasthandel (Vestre Trælasthandel A/S) og allerede i 1973 blev det første byggemarked startet i bymidten af Odense (VT Byggemarked).

I 1979 kom Centerbyg til og alle aktiviteter blev samlet på den nuværende adresse, Gørtlervej. I 1987 blev forretningsarealet udvidet med det dobbelte til ca. 4500 m2, og forretningen har i dag med udearealer godt 8000 m2 salgsareal.

I januar 2007 blev Centerbyg medlem af den landsdækkende kæde XL-BYG og hedder i dag XL-Centerbyg - Odense A/S.

XL-Centerbyg har en erfaren og veluddannet stab af medarbejdere, der for fleres vedkommende har arbejdet mere end 25 år i branchen.

 

Masser af parkeringspladser

Masser af parkeringspladser

Lige ved døren

Der er et stort parkeringsareal lige foran byggecentret med god adgang til trailerparkering.